Vágólapra másolva!
A dobogós helyekért küzdő Zalaegerszeg kétgólos vereséget szenvedett a tavasszal remeklő Vasas vendégeként a labdarúgó Monicomp Liga 26. fordulójának szombati játéknapján. Az angyalföldiek idei tíz bajnoki meccsükből hatodszor nyertek, és csak egyet vesztettek el - már csupán két pont választja el őket a ZTE-től.

Monicomp Liga, 26. forduló:
Vasas-Híd - ZTE FC 2-0 (1-0)
Illovszky Stadion, 1500 néző, v.: Farkas
Vasas: Németh G. - Kulcsár D., Mileusnic, Gáspár, Katona M. - Lázok (Ponczók, 61.), Kovács G., Lisztes, Rezes (Balog Zs., 86.) - Szilágyi P. (Présinger, 77.), Ferenczi
ZTE: Vlaszák - Kovács G. (A. Delic, 57.), Miljatovic, Varga R., Panikvar - Horváth A., Szalai, I. Delic (Simon A., a szünetben), Kamber, Rajcomar - Turkovs (Simonfalvi, 69.)
gól: Lisztes (33.), Ponczók (64.)
sárga lap: Kulcsár (39.), Mileusnic (50.), illetve Panikvar (79.)

A jó formában lévő Vasas kezdte aktívabban a mérkőzést, az egész játékrészben fölényben futballozott, és Lisztes 18 méterről lőtt góljával előnnyel vonulhatott az öltözőbe.

A folytatásban is szinte csak a Zalaegerszeg kapuja előtt adódtak lehetőségek, és noha büntetőből Ferenczinek még nem sikerült eldöntenie a három pont sorsát, pár perccel később Ponczók biztossá tette a hazaiak sikerét.

További eredmények:
Újpest FC - Lombard Pápa 2-1
MTK Budapest - Szolnoki MÁV FC 1-0
BFC Siófok - Szombathelyi Haladás 0-0
Budapest Honvéd - Kaposvári Rákóczi 1-0