Vágólapra másolva!
Az utolsó előtti MTK hazai pályán 1-0-ra legyőzte a sereghajtó Szolnokot, amely így szinte kilátástalan helyzetbe a labdarúgó Monicomp Liga 26. fordulója után. Garami József együttese egy pontra megközelítette a tabellán tizennegyedik, ezúttal a Haladás ellen döntetlent játszó Siófokot, és kilenc ponttal előzi meg a szolnokiakat.

NB I, 26. forduló:
MTK Budapest - Szolnoki MÁV FC 1-0 (1-0)
Hidegkuti-stadion, 600 néző
v.: Szabó Zs.
MTK: Hegedűs - Wolfe (Vukadinovic 55.), Szekeres, Vukmir, Sütő - Könyves (Eppel 75.), Kanta (Gál 81.), Ladányi, Pátkai - Hrepka, Pál A.
Szolnok: Melnicenko - Milicic, Máté P., Durovic, Szalai (Antal 85.), Vukomanovic - Fitos (Gosic 71.), Búrány (Ngalle 62.), Némedi, Jokic - Zsolnai
gól: Pál A. (35.)
sárga lap: Pátkai (15.), illetve Milicic (90.)

Az MTK már a második percben kapufát lőtt, és az első félidőben végig mezőnyfölényben játszott, de gólt csak a harmincötödik percben, Pál akrobatikus megmozdulásával sikerült szereznie.

A második játékrészben nagyobb hangsúly fektetett a támadásokra a vendégcsapat, így több lehetősége volt az MTK-nak a gyors ellentámadásokra. A hazaiak kétszer is kapufáig jutottak, újabb gólt azonban nem szereztek.

További eredmények:
Vasas-Híd - ZTE FC 2-0
Újpest FC - Lombard Pápa 2-1
BFC Siófok - Szombathelyi Haladás 0-0
Budapest Honvéd - Kaposvári Rákóczi 1-0