Vágólapra másolva!
A hagyományoknak megfelelően az idén megválasztja a Hivatásos Labdarúgók Szakszervezete a szezon legjobbjait, péntekre pedig teljessé vált a jelöltek listája.

A legjobb NB I-es játékos díjára a bajnok Videotonból ketten is pályáznak, André Alves és Elek Ákos mellett a paksi Böde Dániel, a kecskeméti Tököli Attila és a debreceni Czvitkovics Péter is jelölt a díjra.

Az edzők közül a Videotont története első bajnoki címéig vezető Mezey György a legesélyesebb, de jelölték Csank Jánost (ZTE), Kis Károlyt (Paks), Prukner Lászlót (FTC) és Sisa Tibort (Kaposvár) is.

A kapusok között a jelöltek: Csernyánszki Norbert (Paks), Németh Gábor (Vasas), Stevanovic Sasa (Győr), Szűcs Lajos (Pápa) és Vlaszák Géza (ZTE), míg a legjobb idegenlégiós kategóriában az André Alves (Videoton), Heinz Marek (FTC), Maric Goran (Pápa), Nikolic Nemanja (Videoton), André Schembri (FTC) ötösből lehet választani.

A további kategóriák:
Legjobb külföldön játszó magyar: Dzsudzsák Balázs (PSV), Gera Zoltán (Fulham), Juhász Roland (Anderlecht), Rudolf Gergely (Bari), Szalai Ádám (Mainz).
Legjobb NB II-es játékos: Bajzát Péter (Nyíregyháza), Laki Balázs (Gyirmót), Lippai Ákos (DVTK), Mihalecz Péter (Ajka), Stark Péter (PMFC).
Legjobb 21 éven aluli játékos: Balázs Benjámin (Kaposvár), Gosztonyi András (Videoton), Lázár Bence (Újpest), Takács Péter (Pápa), Tischler Patrik (MTK).
Legjobb játékvezető: Bognár Tamás, Fábián Mihály, Iványi Zoltán, Kassai Viktor, Vad II István.