Vágólapra másolva!
A bajnoki címét már szerdán bebiztosító Videoton egygólos győzelmet aratott a vendég Győr felett a labdarúgó Monicomp Liga 29. fordulójának szombati játéknapján. A Vidi az utolsó félórában emberhátrányban játszott, Sebők kapus egy büntetőt is hárított.

Monicomp Liga, 29. forduló:
Videoton - Győri ETO 2-1 (2-0)
Székesfehérvár, 4178 néző, V: Németh Á.
gól: Nikolics (25.), Polonkai (27.), illetve Dudás (73.)
kiállítva: Lencse (61.), illetve Ji-Paraná (92.)
Videoton: Sebők - Andic, Izing, Vaskó, Hidvégi - Szakály, Polonkai (Farkas B. 63.), Vasiljevic (Sándor 69.) - Nagy D., Lencse, Nikolics (Alves 63.)
Győr: Stevanovic - Takács Á. (Babic a szünetben), Stanisic, Fehér Z., Völgyi (Totadze a szünetben) - Kiss M., Pilibaitis, Ji-Paraná, Dinjar (Dudás 72.) - Koltai, Aleksidze

A szurkolók vastapsától övezve és a Győri ETO játékosainak sorfala előtt futott ki a pályára a friss bajnok Videoton. A vendégdrukkerek már nem voltak ennyire barátságosak, sértő megjegyzéseket tettek a fehérváriak és Orbán Viktor miniszterelnök kapcsolatára.

A keddi Magyar Kupa-döntőre készülve több játékosát is pihentette Mezey György vezetőedző, de így is fölényben játszott a hazai csapat és a gólok sem maradtak el.

A második félidőben már nem erőltette a támadójátékot a Videoton, a 61. perctől pedig egycsatáros játékra állt át, miután Lencse piros lapot kapott. A fehérváriak támadója Babiccsal kakaskodott, de csak Lencse kapott lapot. A Győr emberelőnye csak egy szépítő gólra volt elég, pedig büntetőt is lőhettek a zöld-fehérek. A Videoton a végéig őrizte egygólos előnyét és megérdemelt győzelmet aratott.