Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs Rómában sikeresen átesett a szokásos orvosi vizsgálatokon, csütörtökön pedig várhatóan bejelentik, hogy a 37-szeres magyar válogatott szélső az orosz Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatához igazol.

A Sports.ru internetes oldal szerda esti beszámolója szerint az orosz klub a PSV Eindhoven 24 éves futballistájáért 11-12 millió euró körüli összeget fizet majd.

Előzőleg az orosz Szport Ekszpressz, valamint a Nemzeti Sport Online is azt írta, hogy Dzsudzsák megállapodott az orosz bajnokságban jelenleg a negyedik helyen álló klub vezetőivel.

A játékos menedzsere, Vörösbaranyi József az [origo]-nak elmondta, hogy Dzsudzsák valóban orvosi vizsgálaton van Rómában, ám hogy melyik csapat megbízásából, azt egyelőre nem árulta el, és azt mondta: szerdán még biztosan nem dől el a játékos jövője.

Az orosz klub az [origo] érdeklődésére nem kommentálta a hírt. Azt viszont korábban már a játékos és jelenlegi klubja, a PSV Eindhoven is megerősítette, hogy folynak a tárgyalások a dagesztáni klubbal a balszélső játékjogának megvásárlásáról.