Vágólapra másolva!
A tavasszal Angyalföldön futballozó Kulcsár Dávidot végleg megszerezte a Vasas csapata a Ferencvárostól, a tranzakció részeként Lisztes Krisztián visszatért az Üllői útra, jelentette be Erdős László, a Vasas Futball Kft. stratégiai igazgatója.

Bár Lisztes Krisztián és Kulcsár Dávid is a Vasas piros-kék mezében küzdötte végig a tavaszt, most mégis egymást váltják Angyalföldön, illetve az Üllői úton.

Erdős László, a Vasas Futball Kft. stratégiai igazgatója a klub honlapján elmondta, az együttes két és fél éves szerződést kötött Kulcsár Dáviddal, a tavasszal kölcsönben már a klubnál szerepelt futballistával.

A tranzakció részeként a Ferencvárosban folytatja pályafutását Lisztes Krisztián, aki a Blikk szerint egy plusz egy éves szerződést köt egykori klubjával.

Lisztes 1993-ban, 17 évesen játszotta első mérkőzését a Ferencváros felnőtt csapatában, 79 bajnokin 19 gólt szerzett, két bajnoki aranyat és Magyar Kupát nyert, és tagja volt a zöld-fehérek Bajnokok Ligájába jutott csapatának.

1994. október 12-én, a németek elleni hazai 0-0-s mérkőzésen mutatkozott be a válogatottban, szerepelt az atlantai olimpián részt vett magyar együttesben is.

1997 és 2001 között a Stuttgartban szerepelt, majd a Werder Bremen (2001-2005) és a Mönchengladbach (2005-2006) következett.

Sérülése miatt hazatért, 2008 februárjában a másodosztályú Ferencvároshoz szerződött, ahonnan fél év után a REAC-hoz igazolt. Az NB II-ből szerződtette a Hansa Rostock, amelynek színeiben 14 bajnokin egy gólt szerzett, innen Paksra, majd a Vasashoz vezetett az útja.