Vágólapra másolva!
Hector Sanchez Cabrera lett a Paulo Sousa-edzette Videoton első szerzeménye - közölte a klub honlapja. A spanyol balhátvéd két évre írt alá a székesfehérvári csapathoz.

A 26 éves játékos korábban megfordult a Tenerifében és a Villarreal B-csapatában is, a fehérváriak pedig próbajáték után szerződtették.

"Nagy lehetőség ez nekem. Egy olyan csapat tagja lehetek, amelyik a legerősebb európai kupasorozatban indul, és az is nagyon izgalmas, hogy erre Paulo Sousa irányításával készül" - nyilatkozta Hector Sanchez a klub oldalán. "Úgy érzem, az ő vezetésével fejlődni fog a csapat. Igazi profi klubnak ismertem meg a Vidit amióta itt vagyok, úgy látom, mindenki elkötelezetten dolgozik a sikerért, és nagyon örülök, hogy ilyen nagy szeretettel fogadtak."

"Azt üzenem a szurkolóknak, hogy buzdítsanak minket, mert biztos vagyok benne, hogy egy sikeres szezon vár ránk. Annyit ígérhetek, hogy kihasználom majd a gyorsaságom, bejátszom a pálya bal oldalát, és remélem, nagy keresztlabdákat adok a támadóinknak" - mondta a spanyol védő.