Vágólapra másolva!
A Szabolcs Online információja szerint futballtörténelmi lépésre készül Matyi Dezső, a PMFC élvonalba jutott labdarúgócsapatának tulajdonosa, aki a nagy anyagi gondokkal küzdő Nyíregyházán úgy segítene, hogy 75 millió forintért megvenné tizenkét játékosát.

A Szabolcs Online úgy tudja, vasárnap Nyíregyházán járt a Pécs labdarúgócsapatának küldöttsége Matyi Dezső klubtulajdonossal, Bérczy Balázs ügyvezetővel és Mészáros Ferenc vezetőedzővel, és ajánlatot tettek a klub játékosainak.

A komoly anyagi problémákkal küszködő Nyíregyháza számára megoldást jelenthetne a pécsiek ajánlata: az élvonalba feljutott klub állítólag 75 millió forintért tizenkét labdarúgót vásárolna meg. Ebből a pénzből a nyírségiek kifizethetnék az elmaradásokat, a baranyai együttes pedig jócskán megerősödne.

A Szabolcs Online szerint a pécsiek Holczer Ádám, Zeljko Kovacevic, Sabin-Cosmin Goia, Makadji Boukar, Bajzát Péter, Pákolicz Dávid, Andorka Péter, Demjén Gábor, Hrabina Alex, Reznek Donát, Tudja Dávid és Banka Szabolcs játékára tartanának igényt, a tárgyalások még zajlanak.

Az [origo] megpróbált megszólaltatni valakit a pécsi vezetők közül, de senkit sem sikerült elérni, hogy kommentálják a hírt.