Vágólapra másolva!
Könnyed levezetés zárta Dzsudzsák Balázs új csapata, az Anzsi Mahacskala délutáni edzését. A magyar légiós a klub tolmácsának és sajtósának lövöldözött kapura, majd mikor előbbi kezdte magát túl komolyan venni, megbikázta a labdát.

Ronaldo-paródia és kezét dörzsölő igazgató Dzsudzsák bemutatkozásán

Az Ausztriában táborozó orosz csapat délutáni edzése 17 órakor kezdődött, a rövid bemelegítés után négy a kettő ellen cicáztak a játékosok, előbb egy, majd két labdával. A tréning után a csapat döntő többsége a konditerem felé vette az irányt, Dzsudzsák viszont kint maradt, és a klub sajtósának és tolmácsának lövöldözött kapura.

"No more goals!" - jelentette ki a tolmács, mikor a gólvonalra állt, és valóban: a magyar légiós a felső lécre lőtt. A következő körben az exdebreceni irgalmatlanul bevágta a pipába a labdát.

Aztán egy ideig lazán helyezgette a labdát Dzsudzsák, meg is jött a tolmács önbizalma, és kijelentette: húsz fekvőtámaszt csinálok, ha belövöd, húszat csinálsz te, ha kihagyod! Erre a magyar légiós úgy zúzott a léc alá, mintha a Szpartak Moszkva lenne az ellenfél, a derék alkalmazott pedig alaposan megijedt, földbe gyökerezett lábbal állt, majd magyarázkodni kezdett az őt kinevető nézelődőknek. Dzsudzsák pedig a nap végén csak elvonult kondizni.