Vágólapra másolva!
"Otthon ki fogjuk köpni a tüdőnket" - üzente Elek Ákos a Videoton-szurkolóknak, miután csapata 2-0-ra vesztett a Sturm Graz elleni Bajnokok Ligája-selejtező első mérkőzésén. A középpályás úgy érzi, bőven van keresnivalója a Videotonnak, de csak akkor, ha legalább nyolc-kilencezeren kimennek a meccsre.

Szabicsot nem zavarták a Videoton-drukkerek szitkai

"Mindenképpen szerettünk volna gólt szerezni, ez nem sikerült, ezzel együtt végig úgy éreztem, hogy egál a meccs, és nem éreztem veszélyt a Sturm Graz játékában" - nyilatkozta Elek Ákos a Videoton honlapján. "Aki látta a meccset, szerintem mind azt mondja, hogy az első félidő nekünk állt."

"A második félidőben nem kezdtünk jól, meg vagyok győződve arról, hogy Szabics Imre az első gól előtt kézzel tette maga elé a labdát (a jelenetet itt nézheti meg). Ha 1-0 marad a meccs, akkor nagyobb esélyünk marad a továbbjutásra, de biztosíthatok minden fehérvári szurkolót, hogy otthon ki fogjuk köpni a tüdőnket" - fogalmazott a középpályás.

A válogatott játékos szerint a Videotonnak bőven van keresnivalója, de csak ha sokan mennek ki a meccsre: "Mindent megteszünk a továbbjutásért, de ez háromezer nézővel nem fog menni. Nagyon remélem, hogy legalább nyolc-kilencezren ki fognak jönni bíztatni minket, és akkor meglesz a továbbjutás, még így is, hogy 2-0-ra kikaptunk. Mi azt éreztük belülről, hogy bőven van keresnivalónk. Nem szereztünk gólt, de otthon fogunk, ígérem."