Vágólapra másolva!
Gera Zoltán nemcsak két évre tervez a West Bromwich Albionnál, a magyar válogatott focista az AP hírügynökségnek elmondta, hogy az angol klubból szeretne majd visszavonulni.

"Amikor Magyarországról Angliába, a West Bromba igazoltam, az első napokban elképzelhetetlennek tartottam, hogy valaha bekerülök a csapatba, de időről időre fejlődtem, amiért hálás is vagyok a klubnak" - kezdte Gera, aki kedden kettő plusz egy éves szerződést kötött egykori csapatával, amelyben 2004 és 2008 között 155 meccsen 25 gólt szerzett.

A Fulhamnél a magyar válogatott középpályás futott egy remek szezont Roy Hodgson vezetőedző irányítása alatt, az Európa Liga döntőjébe jutottak, a szurkolók pedig megválasztották Gerát a szezon legjobb Fulham-játékosának.

"Mark Hughes és Martin Jol edző is próbált marasztalni, de van olyan, hogy úgy érzed, környezetváltásra van szükséged, a West Brom és Roy Hodgson pedig tökéletes választás a számomra. Remélem, hogy nemcsak két-három évet, hanem akár öt szezont is játszhatom még itt, és innen vonulhatok vissza."

Roy Hodgson és Dan Ashworth sportigazgató véleményét Gera megszerzéséről ide kattintva olvashatja el.