Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázst a nyolcadik percben le kellett cserélni az Anzsi Mahacskala Rosztov elleni meccsén, és nem kizárt, hogy a svédek elleni Eb-selejtezőt is ki kell hagynia. A játékos még szombaton Magyarországra indult, hogy megvizsgáltassa a sérülését, de az Anzsi honlapja tényként közli a honlapján, hogy Dzsudzsáknak eltört a kulcscsontja, és emiatt két hónapot ki kell hagynia.

A magyar szélső a kezdőben kapott helyet a Rosztov elleni meccsen, de a nyolcadik percben le kellett cserélni, amikor az egyik hazai védő könyökkel eltalálta a vállát egy szöglet utáni szituációnál.

Dzsudzsákot hordágyon vitték le a pályáról, Vörösbaranyi József, a játékos menedzsere az [origo]-nak azt mondta, Dzsudzsák ragaszkodott hozzá, hogy itthon vizsgálják meg, és jön vele Magyarországra az orosz klub orvosa is.

Bár a Nemzeti Sport a menedzserre hivatkozva azt írta, Dzsudzsáknak eltört a kulcscsontja, Vörösbaranyi ezt nem erősítette meg, de azt mondta, Dzsudzsáknak komoly fájdalmai vannak, és nem kizárt, hogy ezt törés okozza.

Az Anzsi honlapja tényként közli a honlapján, hogy Dzsudzsáknak eltört a kulcscsontja, és emiatt két hónapot ki kell hagynia.