Vágólapra másolva!
A svéd Expressen internetes oldala csütörtökön azt írta, Elek Ákos szerint akkor lenne könnyebb helyzetben a magyar futballválogatott, ha Zlatan Ibrahimovicot bezárnák szállodai szobájába. A Videoton magyar középpályása cáfolja, hogy hasonlót nyilatkozott volna.

Az Expressen svéd napilap internetes oldala a Camp Sweden szurkolói portál egyik anyagát idézve azt írta, Elek Ákos, a Videoton középpályása szerint Zlatan Ibrahimovicot csak akkor lehet megállítani, ha a szálloda egyik takarítónője bezárja őt a szobájába.

A magyar válogatott játékosa az edzőtáborban értesült a cikkről, és jelezte, egyetlen svéd újságíróval nem beszélt, ő ilyet nem nyilatkozott, ezek nem az ő szavai.

Közben az Expressen pénteken egy újabb eszmefuttatást közölt, a szerző, Patrick Ekwall ugyanis megpróbálta elképzelni azt, hogy ő egy Zoltán névre hallgató, nagybajszú magyar középhátvéd, akinek az a fő feladata, hogy megállítsa a Milan csatárát.

A végső következtetésből nem hiányozhatott az Eleknek tulajdonított poén sem: "Lehet, mégis csak a szobafogság jelentené a legbiztosabb megoldást."