Vágólapra másolva!
Várhatóan két hét múlva utazik vissza Moszkvába a kulcscsonttörést szenvedett Dzsudzsák Balázs, aki iránt mindennap érdeklődnek csapattársai, köztük a világbajnok Roberto Carlos is.

"Mindennap reggel 9 órától kezdve folyamatosan járok kezelésekre, gyógytornára és masszázsra" - kezdte az Anzsi Mahacskala sérült magyar légiósa, aki a Siófok-Debrecen NB I-es mérkőzés szünetében nyilatkozott a bajnokit közvetítő Sport Televíziónak.

"Nem akarok otthon lenni, és várni arra, hogy majd magától meggyógyul a csont. Nagyon szeretnék már visszatérni, az orvosokkal is kötekedtem, ugyanis a rögzítőkötést az előírtnál hamarabb levettem, mert nem akartam, hogy ellustuljanak az izmok. Remélhetőleg két hét múlva már Moszkvában leszek!"

A magyar szélsőt orosz csapatánál is nagyon várják: "A klubom minden információról és röntgeneredményről azonnal értesül, a játékosok is mindennap keresnek. Azért az fantasztikus érzés, hogy egy Roberto Carlos érdeklődik az állapotom felől!"

Riporteri kérdésre Dzsudzsák elmondta, hogy számára természetes, hogy ha itthon van, akkor megnézi a debreceni csapat meccseit. "Sokan kérdezték most is tőlem, hogy mit keresek itt Siófokon, de számomra mindig jó érzés hazajönni, és szerintem nem lenne szerencsés, ha magas lóról néznék vissza, hogy honnan indultam. Természetes dolog, hogy figyelemmel kísérem azt a csapatot, ahonnan a karrierem indult. Egyébként is próbálok úgy feltöltődni, hogy a fociban a maradok."

Dzsudzsák Balázs a helyszínen tekintette meg a magyar válogatott svédek felett aratott 2-1-es győzelmét is. "A lefújáskor hatalmasat csaptam a levegőbe, a sérülésemre nem is gondoltam közben. Nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy ennyi alapember hiányában is legyőzték a svédeket, és a srácok bizonyították, hogy akit behívnak ebbe a válogatottba, az pótolni tudja a hiányzókat. Sajnálom, hogy ilyen sikerek után még mindig nem a saját kezünkben van a sorsunk, de remélem, hogy a finnek otthon megfogják a svédeket, és tovább tudunk jutni."