Vágólapra másolva!
A múlt héten a Videotontól 7-0-s vereséget szenvedett Siófok hazai környezetben 3-1-re nyert a Pápa ellen az labdarúgó NB I 17. fordulóban. A siófokiak ezt megelőzően utoljára a hatodik fordulóban győztek.

NB I, 17. forduló:
FGSZ Siófok - Lombard Pápa Termál FC 3-1 (1-1)
Siófok, 500 néző
v.: Fábián
Siófok: Szatmári - Mogyorósi, Lengyel, Fehér, Fejes - Tusori - Haraszti, Kecskés, Melczer (Lattenstein 66.), Szabó J. (Huszák 88.) - Sowunmi (Bali 78.)
Pápa: Szűcs L. - Tóth G. (Csepregi 73.), Nagy S., Totadze, Présinger - Quintero (Szabó Z. 73.), Horváth L. (Farkas A. a szünetben), Ganugrava - Lovrencsics, Germán, Németh M.
gól: Melczer (27.), Présinger (68., öngól), Tusori (79.), illetve Présinger (37.)
sárga lap: Fejes (81.), illetve Horváth L. (16.)

Az év utolsó meccsén mindkét együttes sorozatának megszakításában reménykedett, a siófokiak tíz, a pápaiak pedig nyolc meccs óta képtelenek nyerni. A házigazdák szereztek vezetést, Melczer szezonbeli hatodik találatával, amit Présinger hatalmas góllal egyenlített ki. Mindkét csapat előtt akadtak lehetőségek, ám gól több már nem esett.

A második félidőben nagyobb sebességre kapcsoltak a siófokiak, akik egy látványos öngóllal szereztek vezetést, amit ezúttal nem adtak ki a kezükből, sőt Haraszti remek megoldása után Tusori révén újabb gólt lőve legyőzték a pápaiakat, akik egymás után hatodszor kaptak ki ebben a szezonban, és negyedszer az új vezetőedzővel, Bene Ferenccel.