Vágólapra másolva!
A Kaposvár egygólos győzelmet aratott a vendég Kecskemét felett a labdarúgó NB I 17. fordulójában, és így tizenhárom meccs és hét döntetlen után nyert ismét. A kecskemétieket az eddigi másodedző, Szabó István irányította, miután szerdán távozott a csapatot eddig vezető Tomislav Sivic.

NB I, 17. forduló:
Kaposvári Rákóczi - Kecskeméti TE 2-1 (1-0)
Kaposvár, 2000 néző
v.: Szabó Zs.
Kaposvár: Hajduch - Okuka, Bank, Graszl (Zsók 85.), Jánvári - Hegedűs, Pedro (Mustapha 60.) - Gujic, Kulcsár K., Balázs B. - Grumic (Haruna 64.)
Kecskemét: Németh G. - Koszó, Gyagya, Urbán, Forró - Cukic (Pekár 76.), Patvaros (Litsingi 65.), Savic, Bori - Gyurcsó (Foxi a szünetben), Lencse
gól: Balázs B. (37.), Graszl (64., 11-esből), illetve Lencse (48.)
sárga lap: Kulcsár K. (51.), Mustapha (86.), Balázs B. (88.), illetve Urbán (17.), Cukic (21.), Gyagya (77.), Pekár (81.)

Az első tíz perc eseménytelen játéka után a Kaposvár vette át az irányítást. A második győzelmére hajtó házigazda nagy helyzeteket alakított ki a Kecskemét kapuja előtt, és még a szünet előtt megszerezte a vezetést.

A második félidőt gyors góllal kezdte a vendégcsapat, aztán újból a kaposváriak akarata érvényesült. A Rákóczi a 64. percben újra vezetést szerzett, a Kecskemét viszont büntetőt hibázott, és a látottak alapján a Kaposvár rászolgált a győzelemre. Megtört a döntetlenszéria: a zöld-fehérek négy nap híján négy hónapja nyertek legutóbb bajnoki mérkőzést.