Vágólapra másolva!
A Ferencváros végigtámadta a meccset, az MTK pedig három helyzetből négy gólt szerezve 4-2-re megnyerte a 201. örökrangadót a labdarúgó NB I 13. fordulójában.

NB I, 13. forduló:
MTK Budapest - Ferencváros 4-2 (2-1) - élő közetítés
Hidegkuti Nándor Stadion, 4000 néző, v.: Kassai
MTK: Hegedüs - Wolfe, Vukmir, Kelemen, Hidvégi - Ladányi (Nikházi, 57.), Zsidai - Kanta J., Vadnai, Csiki (Könyves, a szünetben) - Tischler (Poór, 77.)
Ferencváros: Jova - Alempijevic, Otten (Peric, 65.), Besic, Jovanovic (Cukic, 71.) - Jenner, Gyömbér, Böde, Józsi, Ionescu (Orosz, 54.) - Somália
gólszerzők: Csiki (10., 44.), Hidgvégi (91.), Könyves (94.), illetve Józsi (37.), Böde (80.)
sárga lap: Zsidai (30.), Nikházi (93.), illetve Jovanovic (49.)

Az MTK gyorsan vezetést szerzett Csiki révén, majd a Fradi beszorította a saját térfelére a hazaiakat. A fölény a 37. percben érett góllá, amikor Józsi egyenlített, ám a félidő végén, második helyzetéből második gólját szerezte Csiki és az MTK.

A második félidőt szintén végigtámadta a Ferencváros, de sorra hagyta ki a helyzeteket, Böde azonban így is egyenlíteni tudott a 81. percben. Az MTK viszont a harmadik helyzetét is gólra váltotta, amikor az előre húzódó balhátvéd, Hídvégi a 91. percben ismét vezetést szerzett. A Fradi még ekkor sem adta fel, egy szögletnél a kapus Jova is előre húzódott, de az MTK megszerezte a labdát, és Könyves a 94. percben a saját térfeléről az üres kapuba lőtt, és beállította ezzel a 4-2-es végeredményt, megszakítva a Ferencváros hét meccs óta tartó veretlenségét.

Összességében ez volt a 201. örökrangadó, 80 ferencvárosi siker és 48 döntetlen mellett 73. alkalommal diadalmaskodtak a kék-fehérek.

A meccs összefoglalója (a Magyar Televízió felvétele):