Vágólapra másolva!
Nehezen viselte az éllovas Puskás Akadémia elleni hazai vereséget néhány tatabányai drukker az NB II Nyugati csoportjában.

A Kemma.hu-nak Csapó Károly, a klub korábbi focistája számolt be a történtekről: "Összetűzés alakult ki néhány tatabányai szurkoló és többek között Kiss Imre, a Tatabánya kapusedzője között."

Az incidenst Csapó elmondása szerint az okozta, hogy a nézők az 1-0-s tatabányai vezetés után 3-1-es felcsúti sikert hozó meccs közben a hazai szakmai stábot valamint a klub tulajdonosát, Mészáros Lőrincet trágár szavakkal illették. "Megpróbáltuk kérni őket, hogy ne a mieink ellen drukkoljanak, és ne szidalmazzák a vezetőket. Aztán a meccs végén összeszólalkozott Imre az egyik nézővel, és szólt neki újra, hogy fejezze be. Én is odamentem, verekedés indult, de a drukkerek értelmesebb, intelligensebb rétege megpróbált megóvni engem, hogy ne menjek a balhé közelébe" - részletezte a 19-szeres válogatott focista, aki szerint tűrhetetlen állapot uralkodik a stadionban néhány ember miatt.