Vágólapra másolva!
Kifakadt játékosai hozzáállása miatt a zsinórban három vereséget szenvedő DVSC vezetőedzője. Kondás Elemér a következő bajnokin kihagyja azokat, akik nem tesznek meg mindent a Lokiért.

"Van egy idő, amikor elfogy a türelem, tovább nem lehet halogatni a dolgokat, úgyhogy mindenképpen lesznek változások a hétvégi csapatban" - fogalmazott az edző a Debrecen Televíziónak adott interjúban. "Aki nem akar futballozni a DVSC-ben, az ne futballozzon, aki nem akar nyerni, az ne futballozzon, akassza fel a cipőjét a szögre, aztán hagyja abba a labdarúgást."

Kondás hangsúlyozta, aki vállalja a játékot, annak kötelessége száz százalékot nyújtani a futballpályán, a Fradi ellen viszont volt néhány játékos, akinek nem volt elégedett a hozzáállásával. "Többet kell tennie a meccsen bizonyos embereknek, többet kell futni, alázatosabban kell futballozni, mert csak akkor jön az eredmény. Ha azt hiszi néhány ember, hogy én most mennyire jó futballista vagyok, az kevés, azt meg kell mutatni a futballpályán."

Forrás: MTI/Beliczay László
Kondás több futást és alázatosabb játékot vár játékosaitól

A DVSC szombaton az MTK ellen otthon játssza következő bajnokiját, várhatóan felforgatott összeállításban. "Olyan csapatot akarunk pályára küldeni, amely akaratos, alázatos, sokat fut, mert az MTK ellen csak a győzelem fogadható el, semmi más."

A bajnoki címvédő Debrecen az utóbbi három bajnokiját elveszítette, sorrendben a Videotontól (1-3), a Pakstól (0-1) és a Fraditól (1-2) szenvedett vereséget.