Vágólapra másolva!
Irracionálisan magasodik a családi házak fölé a Puskás Akadémia focicsapata számára épülő stadion Felcsúton - derül ki a Nyugat.hu helyszíni beszámolójából. Orbán Viktor miniszterelnök hamarosan a saját portájáról is élvezheti a meccsek atmoszféráját, ha éppen nincs ideje átsétálni a szomszédba.

"Elénk magasodik, fölénk tornyosul, és agyonnyom a nagy álom: megannyi daruval, életfaerdőt formázó tetőszerkezetével az 1800 fős falu stadionja, Felcsút 3,5 milliárdosra saccolt gigantikus büszkesége" - számolt be a Nyugat.hu az Orbán Viktor falujában tett látogatásról. "Ha a saját szememmel nem látom, nem hiszem el, hogy tényleg ekkora, és hogy tényleg ennyire irracionális ez itt, a puszta közepén. Hihetetlen képződmény a szép fekvésű magyar falu szívében."

Orbán Viktor kerti pavlionja, mellette az épülő stadion. Kicsit hátrébb, balra a miniszterelnök háza, mögötte a Puskás Akadémia épülete. Forrás: Nyugat.hu/Mészáros Zsolt

A stadionba 3500 néző fér majd be, a tervek szerint már jövőre átadják. A felcsúti Puskás Akadémia első csapata a következő szeont az NB I-ben kezdi.

A stadiont Makovecz Imre tervezte Forrás: Nyugat.hu/Mészáros Zsolt