Vágólapra másolva!
Pintér Attila újabb kísérletet tett Huszti Szabolcs meggyőzésére, de a Hannover légiósa nem másította meg korábbi döntését.

Az MLSZ honlapja azt írja, Pintér csütörtök este hívta fel másodszor Husztit, aki edzőmeccset játszott, de később visszahívta az edzőt.

A felek fél órát beszélgettek, és Pintér nem nyugodott bele, hogy Huszti egyszer már nemet mondott, ismét megpróbálta a válogatotthoz csábítani a 30 éves játékost. Huszti elmondta a kapitánynak, hogy bár megtisztelő a meghívás, de nem változtatja meg a döntését, és nem lesz újra válogatott.

"Régi kapcsolat a miénk, még a Ferencvárosból ismerem Szabolcsot. Mindig is korrekt, karakán embernek tartottam őt, és a véleményem a mostani beszélgetés után sem változott. Tiszteletben tartom az érveit, és elfogadom a döntését, még ha sajnálom is, hogy egy remek emberrel, kiváló labdarúgóval kevesebb lesz a válogatott. Klubjában további sportsikereket kívánok neki, biztos vagyok benne, hogy még évekig sok jót hallunk róla csapataiban" - idézte az MLSZ honlapja a kapitányt.