Vágólapra másolva!

Fradi: Hazugság a sikkasztás, egy családi dráma fajult el

A Ferencvárosi Torna Club határozottan visszautasítja és megteszi a szükséges jogi lépéseket a sajtóban különféle hamis címmel megjelent írások ügyében, amelyek alapjául egy Estiujsag.hu internetes felületen megjelent hazug cikk szolgál - írja közleményben a zöld-fehér klub.

A honlap arról számolt be, hogy több millió forintos sikkasztási és hűtlen kezelési ügyben ügyészi utasításra nyomoznak a Ferencváros Zrt. vezetése ellen, amelyet a Rangado.hu-nak megerősített dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője. (Bővebben itt.)

Az FTC közleménye szerint az Estiujsag.hu szerkesztője az a Cs. Tibor, aki volt élettársát jelentette fel, s aki 2012-ig valóban az FTC kommunikációs ügyeit intézte.

"Azonban szó sincs a jelenlegi vezetés érintettségéről, holott a cikk és az átvett írások is azt sugallják inkorrekt módon. Az ügyben a klub egyetlen jelenlegi alkalmazottja sem érintett, egy szomorú, elfajult személyes ügy áll a háttérben, a gyermekeikért viaskodó édesapa és édesanya küzdelme. Az FTC eddig éppen miattuk, a családi dráma miatt nem kívánt a nyilvánosság előtt foglalkozni vele, de Cs. Tibornak semmi sem szent, mindenkit belekevert, azt követően, hogy két gyermeke édesanyját rabosíttatta. Az ügyhöz az FTC nem kíván többet hozzáfűzni, minden másodközlő sajtóterméktől elvárja, hogy a megfelelő helyen, a megfelelő módon igazítsa helyre a tévedést" - áll a klub közleményében.