Vágólapra másolva!
Csányi Sándor MLSZ-elnöknek írt nyílt levélben kéri számon az újpesti polgármester, hogy miért bonyolítják túl a szabályok az NB I-es bajnokikra való bejutást. Szerinte ezért nem járnak a családok meccsre.

"Tisztelt Elnök Úr! Önöknek sikerült egy másfél órás focimérkőzés megtekintéséből és kétszer félórás kényelmes utazásból közel ötórás tortúrát csinálni. Na ezért nem járnak a családok mérkőzésre!" – ezt veti Csányi Sándor MLSZ-elnök szemére Wintermantel Zsolt újpesti polgármester a Facebookon közzétett nyílt levelében.

Wintermantel azt kifogásolja, hogy a szombaton 18.30-kor kezdődő Honvéd-Újpest bajnokira csak elővételben vehetnek jegyet a vendégszurkolók, a Bozsik-stadiont csak az Újpestről 16.30-kor induló buszokkal közelíthetik meg, és oda is érkeznek vissza várhatóan 21 óra után – ahelyett, hogy egyenesen a stadionhoz mehetnének, és ott vásárolhatnának jegyet.

Az Újpest meccseit rendszeresen látogató polgármester gyakran bírálja az MLSZ-t, mert szerinte a szövetség szabályozási gyakorlata sok esetben a "valóságtól elrugaszkodott", "ésszerűtlen". Ezt az Origónak nemrég adott interjújában is elmondta.