Csányi: Én mindig spanyolszurkoló voltam

Csányi Sándor Budapest, 2014. szeptember 8.
Csányi Sándor, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának elnöke a 2014. évi a Prima Primissima Díj jelöltjeit bemutató sajtótájékoztatón a budapesti Szamos Gourmet Házban 2014. szeptember 8-án.
MTI Fotó: Marj
Budapest, 2014. szeptember 8. Csányi Sándor, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának elnöke a 2014. évi a Prima Primissima Díj jelöltjeit bemutató sajtótájékoztatón a budapesti Szamos Gourmet Házban 2014. szeptember 8-án. MTI Fotó: Marjai János
Vágólapra másolva!
Az MLSZ elnöke Görögországból hazafelé repülve egész úton számolgatott. Szép eredménynek tartja, hogy lőttünk három gólt.

"Az egész repülőúton számolgattunk" - mondta a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Csányi Sándor az Nso TV-nek a magyar válogatott 4-3-ra elveszített pireuszi Eb-selejtezője után.

A pótselejtezőt szívesen elkerülné

Csányi hozzátette, jó lenne playoff nélkül továbbjutni, mert ott nagyon erős csapatok lesznek. Azt mondta, ő mindig szurkolt a spanyoloknak, szereti a játékukat, de most különösen drukkol nekik.

Hétfőn a spanyolok azzal segíthetik a magyar válogatott Eb-re való kijutását, hogy legalább pontot szereznek Ukrajna ellen. Ha ezt sikerül kiszurkolni, utána kedden a török és a lett válogatott meccsén múlik a magyarok Eb-részvétele. Erről bővebben itt olvashat.

Az MLSZ elnöke szerint

bár úgy tűnt, jobb lehet a vége, mint ahogy sikerült.