Vágólapra másolva!
A Puskás Akadémia 4-2-re nyert a Vasas otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában. A felcsútiak kilenc nyeretlenül megvívott összecsapás után gyűjtötték be újra a három pontot az élvonalban, míg idegenben április 18. után - tizenegy találkozót követően - győztek.

OTP Bank Liga, 17. forduló:
Vasas - Puskás Akadémia 2-4 (1-3)
Illovszky Stadion, 500 néző
v.: Vad II.
Vasas: Hermány - Preklet, Grúz, Debreceni, Pajovic - Berecz, Vukasovic - Könyves (Novák, a szünetben), Kenesei (Czvitkovics, 65.), Remili - Ádám (Lázok, 75.)
Puskás Akadémia: Pogacsics - Pauljevic, Fodor, Kelic, Nagy Zs. - Márkvárt - Sallai (Zsótér, 80.), Pekár - Bacelic-Grgic - Lencse, Tischler (Hudák, 90.)
gól: Ádám (22.), illetve Debreceni (34., öngól), Bacelic-Grgic (36.), Tischler (40., 85.)
kiállítva: Remili (73.)
sárga lap: Ádám (43.), Debreceni (53.), illetve Pekár (19.), Vukasovic (39.)

A Vasas kezdte jobban az összecsapást, előbb Kenesei szabadrúgása csattant a lécen, majd Remili próbálkozását hárította bravúrral Pogacsics. Az angyalföldiek nyomása gyorsan góllá érett, a 22 éves Ádám Martin pályafutása első élvonalbeli találatát szerezte.

A vendégek játéka a bekapott gól ellenére feljavult,

és hat perc alatt három gólt szereztek, így magabiztos előnnyel tértek pihenőre.

A fordulást követően a felcsútiak magabiztosan őrizték előnyüket, és miután a reklamáló Remilit kiállította a játékvezető, úgy tűnt, eldőlt a három pont sorsa.

Ennek ellenére a piros-feketék a csereként pályára lépő Czvitkovics révén egy gólra felzárkóztak. A hajrában Tischler a második gólját is megszerezte, így eldőlt az összecsapás.