Vágólapra másolva!
A Groupama Arénában kötelezővé tett beléptetőrendszer miatt is demonstráltak Csepelen a Fradi szurkolói. Több mint 10 ezren mentek el a mérkőzésre, miközben a szombati Fradi-Felcsút meccsen még ötezren sem voltak. 

10 125-en látogattak ki a Csepel FC és az FTC tartalékcsapatának meccsére, a harmadosztály Nyugati-csoportjában. Szombaton egyébként az NB I-es forduló átlagnézőszáma alig haladta meg a kétezret. A Fradi-Felcsút szombati mérkőzésen egyébként csak 4858-an voltak.

Több mint 10 ezren voltak Csepelen Fotó: Polyák Attila - Origo

A Lipcsei Péter vezette FTC II mérkőzésére szervezett demonstrációt a Fradi-tábor. A Groupama Arénában kötelezővé tett beléptetőrendszer – és más sérelmek – miatt az NB I-es meccseket bojkottáló szervezett szurkolói csoportokat Görögországból, Lengyelországból és Ausztriából érkező barátaik is erősítették.

A Fradi-pálya beléptetőrendszere ellen is tiltakoztak Fotó: Polyák Attila - Origo

A tömeg nagy része rendőri felvezetéssel, együtt vonult a csepeli HÉV-állomástól a stadionig, mások buszkonvojjal érkeztek. Az egykor szebb napokat is látott, volt NB I-es házigazda pályáján legalább 20 éve nem látott létszámban jelentek meg.

A mérkőzés előtt és után sem volt rendbontás Fotó: Polyák Attila - Origo

A csepeli tábor szép gesztussal fogadta őket: „Ti vagytok a Ferencváros” – feliratú molinót feszítettek ki. Lipcsei Péter, az FTC II edzője a ckozep.hu oldalnak azt nyilatkozta, „meg kéne becsülni a Tábort, mert megérdemlik!”

Rég nem voltak ennyien egy NB III-as meccsen Fotó: Polyák Attila - Origo

A meccset amúgy 2-0-ra a csepeliek nyerték.