Vágólapra másolva!
A 22 éves magyar válogatott Kleinheisler László a Bild információi szerint kölcsönben a Darmstadtnál kezdi a szezont.

A foci-Eb egyik magyar hőse egy évre a Darmstadthoz kerül. A válogatott játékos érkezését várhatóan szombat délben jelenti be az előző szezont a Bundesligában 14. helyen végző hesseni klub. A Bild információját maga a Werder Bremen vezetőedzője, Viktor Szkripnik is megerősítette, aki pénteken egy újságírói kérdésre azt mondta, "Kleinheisler kölcsönbe kerül, talán már holnap bejelentjük." Kevéssel edzője szavai után az Eb óta újra megsérült játékost Darmstadtban látták.

Kleinheisler (fehérben) valószínűleg nem a Werderben kezdi a szezont Forrás: AFP

A fiatal magyar válogatott játékost az Eb után rengeteg csapattal összehozták, de Viktor Szkripnik marasztalta, akkor így fogalmazott: "Látni lehet, hogy mekkora potenciál van benne. Kleinheisler az egyike azon játékosoknak, akik sok játéklehetőséget kapnak majd a következő szezonban."

A tavalyi Bundesliga-szezonban fél év alatt hat bajnokin játszó középpályás jelenleg sérült, előreláthatólag augusztus végén térhet vissza. Ezen felül a helyzetét az sem segítette Brémában, hogy a posztjára hat millió euróért érkezett Wolfsburgból Max Kruse.