Nikolicsot a Napoli is figyeli

Nikolics Nemanja, Legia, foci
Legia's Nemanja Nikolic attends during a press conference of Polish soccer club Legia Warshau, in Brugge, on November 4, 2015. First league soccer club Club Brugge will play the fourth game in the group stage of the UEFA Europa League match against Polish soccer club Legia Warshau, in the group D on November 5
Vágólapra másolva!
Egy lengyel internetes portál értesülése szerint az olasz Napoli labdarúgócsapata is bejelentkezett Nikolics Nemanjáért, a Legia magyar válogatott csatáráért.

Az angol Hull City mellett az olasz Napoli és a görög Olimpiakosz is szeretné megszerezni Nikolics Nemanját, a lengyel Legia csatárát, értesült a Sportowe Fakty portál.

A magyar válogatott támadóért a Hull City állítólag hárommillió eurót fizetne a Dundalk elleni Bajnokok Ligája-párharc után, de Besnik Hasi edző szerint a játékos még nem döntött.

Nikolics Nemanja Forrás: AFP

„Nagyon jó a kapcsolat kettőnk között, ezért fontos számomra, hogy Nikolics még százszázalékosan a Legiára összpontosít, és azt mondta, csak a Dundalk elleni mérkőzés után dönt a sorsáról. Egyelőre még nem mondta meg, mi a terve, hogy elhagyja-e egyáltalán a klubot" – nyilatkozta

A Legia 21 év után juthat el ismét a Bajnokok Ligája csoportkörébe, a playoff első, dublini mérkőzésén 2-0-s előnyre tett szert (az első gólt éppen Nikolics szerezte büntetőből), a visszavágót kedd este játsszák.

A Bajnokok Ligája-playoff keddi programja:
Legia Warszawa (lengyel) - Dundalk (ír) – az első mérkőzésen: 2-0
AS Roma (olasz) - FC Porto (portugál) – az első mérkőzésen: 1-1
Viktoria Plzen (cseh) - Ludogorec (bolgár) – az első mérkőzésen: 0-2
AS Monaco (francia) - Villarreal (spanyol) – az első mérkőzésen: 2-1
Hapoel Beer Sheva (izraeli) - Celtic Glasgow (skót) – az első mérkőzésen: 2-5.