Társoldalunk:

Aranyra hajtanak a pólós szexszimbólumok

Nézegessen képeket!

Az egész magyar válogatottnak csúcsformában kell tehát játszania, ha tovább akar jutni a csoportból, melyben Szerbia-Montenegró, Horvátország és Oroszország az ellenfél. Két előbbi válogatott megverte a mieinket Sydneyben a csoportmeccsek során, Oroszország pedig nyilván vissza akar vágni a 2000-os olimpiai döntőben elszenvedett vereségért. Az említett együttesek mellett Olaszország, Spanyolország és Görögország lehet veszélyes a magyarokra, már a kieséses szakaszban.

Forrás: [origo]

Molnár Tamás szerint vízválasztó lesz az olimpia

A vízilabda roppant kemény, a laikus számára elképzelhetetlenül bonyolult sportág. A klasszis pólósnak egy kosárlabdázó ügyességére, egy baseball dobójátékos lövőerejére és egy hosszútávúszó kitartására van szüksége. A csapatot alkotó hét játékos közül senki sem érintheti meg a medence alját vagy oldalát a négyszer hét perces játékidő alatt.

A magyar válogatott sztárjai nem csupán a fiatalok példaképei, hanem igazi szexszimbólumok - mintha csak hét David Beckham lenne, csakhogy ezek a David Beckhamek két méter magasak és tenyérnyi fürdőnadrágot hordanak. Jakab Zoltán, a Magyar Vízilabda Szövetség főtitkára azt mondja, a bajnoki meccseken a nézők legalább fele nőnemű, s többségük nem igazán a sportélményért jön ki az uszodába. Biztosan a vízben van valami...

Ch. Gáll András

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK