Vágólapra másolva!
Sidi Péter továbbra is sikeresen szerepel az Egyesült Államok sportlövő-válogatottjával közös edzőtáborozásán Colorado Springsben, ahol a "miniversenyeken" légpuskában győzött, míg összetett kisöbű sportpuskában a harmadik helyen végzett. 
Vágólapra másolva!

A tengerentúli nemzeti csapat vezetői a világ tíz legjobb puskását hívták meg, hogy közös edzésekkel és versenyekkel segítsék keretük felkészülését az idei pekingi olimpiára.

A versenyek rendhagyóak voltak, hiszen mindkét számban két alapverseny összesítése után rendezték a döntőket.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint légpuskában a szintén a pekingi olimpiára készülő komáromi versenyző mindkét sorozatban csupán egy-egy kilencest lőtt, így 1198 körrel zárt és öt kör előnnyel várta a döntőt a hazai Matthew Emmons előtt. Sidi a fináléban is megbízhatóan lőtt, győzelmét semmi sem fenyegette.

A 3x40 lövéses összetett versenyben ugyancsak jól lőtt, igaz, az 1171 és az 1173 körös produkciókkal megszorítani sem tudta az egészen elképesztően célzó Emmonst (1184, 1185), a fekvő szám olimpiai bajnokát.

A fináléban aztán a hazai Jason Parker is megelőzte Sidit, aki így harmadik lett, többek között az összetett olimpiai ezüstérmes, szintén amerikai Michael Anti előtt.