Fazekasnak örülnek a diszkoszvetők

Vágólapra másolva!
Internetes naplót indított Fazekas Róbert, az athéni olimpián aranyérmet szerző, majd azt doppingvétség miatt elveszítő diszkoszvető. A szombathelyi sportoló letöltve kétéves eltiltását kivívta a pekingi szereplés jogát, s már a helyszínen készül a viadalra.
Vágólapra másolva!

"Két napja vagyok az olimpiai faluban. A kínaiak nagyon kitettek magukért, fantasztikus körülmények fogadtak Pekingben. Jó az étkezés és a szállás is, a közlekedés pedig gördülékenyebb, mint gondoltam. Nagyon jól megszervezett olimpia ez. Sokkal jobb, mint az előző kettő, amin részt vettem. Semmire sem lehet panaszom" - írja blogjában Fazekas Róbert.

A szombathelyi diszkoszvető internetes naplójának a nyugat.hu portál adott helyet. Fazekas mesélt az első napi doppingvizsgálatról, illetve arról, hogy úgy érzi, a diszkoszvetők örülnek annak, hogy visszatért.

"A magyarok közül már majdnem mindenkivel találkoztam és váltottam is velük egy-két szót. A sportvezetők is mind odajöttek hozzám, amikor megérkeztem, tisztességesen bánnak velem. Mindenben segítenek... A külföldiek közül is találkoztam egy-két "kollégával". Ma például a spanyol Pestanóval beszélgettem, Ő már 70 méternél tart. Lehet, furcsán hangzik, amit írok, de azt veszem észre, hogy a nemzetközi diszkoszvető mezőny örül annak, hogy ismét itt vagyok. Őszinte kézfogásokat kaptam mindenkitől. Remélem, egy-két éven belül már gratuláló kézfogások is érkeznek."