Ha nem tetszik, megcsavarod a mellbimbóját - a Sun brutálisnak tartja a vízilabdát

Vágólapra másolva!
A brit Sun olimpiai sorozatában helyet kapott a vízilabda is, a bulvárlap rácsodálkozott a sportágra, és annak brutalitására. Az olimpiai házigazda női válogatott tagjai nagy küzdelemről és rafinált durvaságról nyilatkoztak.
Vágólapra másolva!

Az "Ahol a brutalitás egy hivatalos szakkifejezés" címmel közölt írásban a szerző, Dan King megállapította, a vízilabda az olimpia vitathatatlanul legkeményebb sportága.

"Amikor az emberek úszóversenyt néznek, akkor azt látják, a medence egyik végétől a másikig kell úszni, aztán jön a pihenő. És csak néhány percig úszol. A vízilabda egészen más, itt egy órán át a vízben vagy, vannak ugyan kicsi pihenők, de egész idő alatt mozogsz" - mondta Fiona McCann, a brit válogatott egyik játékosa.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Ezt erősítette meg a házigazda magyar szövetségi kapitánya, Fekete Szilveszter is: "A vízilabdázók lesznek az olimpia legfittebb sportolói. Amíg a nagy kontaktsportok közül például a rögbiben 10-20 másodpercig tart egy akció, és jöhet egy kis szusszanás, addig a medencében minden másodpercben, minden poszton küzdeni kell."

Az írás szerint a vízilabdázók a sötét mesterkedések legjobbjai. Chloe Wilcox saját magán tapasztalta, hogy a testi kontaktustól állandóak a zúzódásai, még a melle tájékán is. "Ha nem tetszik az ellenfél, megragadod és megcsavarod a mellbimbóját" - árulta el a titkot.