Így senkit sem fogunk megverni - Kemény nem tudja, mi a baj

férfi vízilabda, London 2012, olimpia, Kemény Dénes a londoni nyári olimpia férfi vízilabda-bajnoksága B csoportjának első fordulójában vívott Magyarország-Szerbia találkozón
Vágólapra másolva!
Kemény Dénes szerint a vízilabda-válogatott jobban játszott Montenegró ellen, mint a nyitómeccsen, de ameddig minden negyedben ajándékozunk egy elkerülhető gólt az ellenfélnek, addig senkit nem fogunk megverni.
Vágólapra másolva!

"Hiába lövünk tíz gólt a szerbeknek és ugyanennyit Montenegrónak, ha jó néhány emberhátrányt és ötméterest ajándékozunk az ellenfélnek" - mondta a Montenegró elleni 10-11-es vereség után a szövetségi kapitány. "Most beszélhetünk kihagyott helyzetekről, voltak ilyenek, de megint ott vagyunk, mint a szerbek ellen:y nem a tíz lőtt gól a kevés, hiszen tíz lőtt góllal Montenegrót meg kell verni."

Amikor a vereségek okáról kérdeztük, Kemény azt mondta: "Nem tudom, mi az oka, ha tudnám, akkor nem csináltuk volna."

A szövetségi kapitány végül így foglalta össze a látottakat. "Ma lényegesen jobban játszottunk, mint két nappal ezelőtt. Az eredményjelző tábla igazságos, tettünk azért, hogy kikaptunk. Mostantól csak a román meccsre kell koncentrálni."