Pars legnagyobb dobása, pólós vereség, Federer maratonja - olimpia percről percre

bor barna
Vágólapra másolva!
Pars Krisztián a legnagyobb dobással jutott be a kalapácsvetés döntőjébe, ráadásul nagy riválisa, Ivan Tyihon lekerült a rajtlistáról. Sidi Péter nem jutott döntőbe a kisöbű sportpuskásoknál. A cselgáncsozók remek tornáját Bor Barna zárta, aki derekasan küzdött, végül a hetedik helyen végzett. Női pólósaink kikaptak a spanyoloktól, így harmadikként jutottak tovább, és az oroszokkal negyeddöntőznek. Kövesse a nap eseményeit percről percre!
Vágólapra másolva!

Pénteken láthatunk utoljára az olimpián cselgáncsot, amely sokak kedvencévé vált, a szép búcsúról a +100 kilogrammosok között induló Bor Barna gondoskodhat, aki 10.44-kor kezd a holland Luuk Verbij ellen a legjobb 16 közé jutásért.

Borhoz hasonlóan az éremért küzdhet Sidi Péter sportlövő is, aki a kisöbű szabadpuska fekvő számában kezdi meg a selejtezőt 10 órakor. Több magyar úszó is rajthoz áll a 11 órakor kezdődő selejtezőkben, női pólósaink 15.10-kor kezdenek a spanyolok ellen.

Ma kezdődnek az atlétikaversenyek is, az egyik legnagyobb magyar éremesélyes, a kalapácsvető Pars Krisztián is elkezdi a versenyeket. Pars 13.45-kor kezd a selejtezőben. A bővebb programról itt olvashat.