Görbiczéket hiányolják Rióból

Görbicz Anita; Tomori Zsuzsanna Győr, 2013. április 20.
Görbicz Anita, a Győr (b) és Tomori Zsuzsanna, az FTC játékosa a női kézilabda magyar bajnokság döntőjének első, Győri Audi ETO KC - FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzésén Győrben a Magvassy Mihály Sport
Győr, 2013. április 20. Görbicz Anita, a Győr (b) és Tomori Zsuzsanna, az FTC játékosa a női kézilabda magyar bajnokság döntőjének első, Győri Audi ETO KC - FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzésén Győrben a Magvassy Mihály Sportcsarnokban 2013. április 20-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Handball-Planet internetes szaklap top10-es listákat állított össze, hogy kik azok a kézilabdázók, akiket sajnálatos módon nem láthatnak a szurkolók a riói olimpián. A női és férfi-összeállításban három magyar is található.
Vágólapra másolva!

A nőknél első helyen Görbicz Anita áll, a győriek világklasszis irányítója mellett a top10-es listán megtalálható még klubtársa, Tomori Zsuzsanna is. De akadnak más ismerősök, hiszen a szerb Andrea Lekic, a horvát Jelena Grubisic, illetve a német Susann Müller is megfordult Győrben.

A férfiaknál a Handball-Planet listáját Nagy László vezeti, de akadnak még más, Veszprémből ismert légiósok, mint például a macedón Kiril Lazarov, a szerb Momir Ilic, a vajdasági születésű, de spanyol állampolgár Sterbik Árpád és a válogatottságot lemondó horvát Mirko Alilovic.

Görbicz Anita és Tomori Zsuzsanna egy korábbi Győr–FTC-mérkőzésen Forrás: MTI/Illyés Tibor

A legnagyobb női hiányzók:
Görbicz Anita
Andrea Lekic (szerb)
Clara Woltering (német)
Dragana Cvijic (szerb)
Maria Fisker (dán)
Jelena Grubisic (horvát)
Tomori Zsuzsanna
Andrea Penezic (horvát)
Karolina Kudlacz Gloc (lengyel)
Susann Müller (német)

Nagy László Forrás: MTI

A legnagyobb férfi hiányzók:
Nagy László
Filip Jicha (cseh)
Kiril Lazarov (macedón)
Momir Ilic (szerb)
Sterbik Árpád (spanyol)
Anders Eggert (dán)
Joan Canellas (spanyol)
Julen Aguinagalde (spanyol)
Timur Dibirov (orosz)
Mirko Alilovic (horvát)