Megkérte a női rögbiválogatott egyik tagjának kezét a barátnője

Rio de Janeiro, 2016. augusztus 9. Marjorie Enya, a Rio de Janeiró-i nyári olimpia egyik önkéntese (b) megkéri Isabella Cerullónak, a brazil női rögbiválogatott játékosának a kezét a Rio de Janeiró-i Deodoro Stadionban játszott selejtező után 2016. augusztus 8-án. (MTI/AP/Themba Hadebe)
Vágólapra másolva!
Marjorie Enya, a Rio de Janeiró-i olimpia egyik önkéntese a rögbitorna egyik selejtezője után kérte meg barátnőjének, a brazil válogatott tagjának a kezét.
Vágólapra másolva!

"Számomra ő a szerelem az életben" - fogalmazott Enya. Mint mondta, az olimpia most véget ért, az életükben viszont valami egészen új kezdődik.

Meg akarom mutatni az embereknek, hogy a szerelem győz"

- tette hozzá.

Az amerikai-brazil kettős állampolgársággal rendelkező Isabella Cerullo Észak-Karolinában nőtt fel, és barátnőjével azért érkezett Sao Paolóba, hogy létrehozza a helyi rögbicsapatot.

Marjorie Enya, a Rio de Janeiró-i nyári olimpia egyik önkéntese (b) megkéri Isabella Cerullónak, a brazil női rögbiválogatott játékosának a kezét Forrás: MTI/AP/Themba Hadebe

Az Outsports cikke szerint egyébként a riói olimpián rekordszámú, összesen 45 nyíltan leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű sportoló és edző jutott ki.