Újabb golyót találtak a riói lovas központban

Michael Jung, lovaglás, lósport, lovassport, Rio 2016, olimpia
Germany's Michael Jung on Sam Fbw after the Eventing's Jumping of the Equestrian during the 2016 Rio Olympic Games at the Olympic Equestrian Centre in Rio on August 9, 2016. Germany's Michael Jung won the event ahead of France's Astier Nicolas and USA's Phillip Dutton / AFP PHOTO / John MACDOUGALL
Vágólapra másolva!
Négy nappal azt követően, hogy ismeretlenek belőttek a riói olimpia lovas versenyének médiasátrába, a helyi rendőrség felfedezett még egy golyót a helyszínen.
Vágólapra másolva!

A Guardian beszámolója szerint a rendőrség az istállók területén találtak újabb lövedéket, de a lapnak nyilatkozó biztonsági ember azt mondta, a díjlovagló verseny a szokásos menetrend szerint folytatódott szerdán.

Az olimpia kommunikációs vezetője, Mario Andrada azt mondta, hogy a hatóságok megpróbálják kideríteni, mi is történt valójában.

Forrás: AFP/John Macdougall

Szombaton egy golyó átlyukasztotta a sajtósátor műanyag tetejét, elzúgott egy új-zélandi újságíró feje mellett és egy amerikai fotós lábától néhány lépésre csapódott a földbe.

A brazil hatóságok arra gyanakodnak, hogy a versenyről közvetítő drónt akarták lelőni helyi bűnözők, akik nem szerették volna, hogy a környékről felvételek készüljenek.