Kenderesi: Rám férne pár sajtburesz

2016.08.10. 04:09

A fantasztikus úszással bronzérmes Kenderesi Tamás a 200 pillangó döntője után a tőle már megszokott lazasággal nyilatkozott a riói olimpián.

„Fantasztikus, nagyon örülök, hogy sikerült érmet szereznem - kezdte az M4-nek. - Az utolsó öt méter már eléggé csípett, a szívem vitt be a célba, azt hiszem. Nagyon elfáradtam, rám férne egy pár sajtburesz. Próbáltam hozni, amit tudok. Kicsit görcsössé vált a többiekben ez az izgalom, örülök, hogy én ki tudtam zárni ezt az egészet." 

Ő sem hitte el, hogy bronzérmesForrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Edzője, Tari Imre így fogalmazott: „Úgy jöttünk ide, mint amikor a kisfiú elindul a nagy városba szerencsét próbálni. Döntőt szerettünk volna úszni. Tomi az előfutamtól kezdve mindig jobb időt ért el, és a döntőben is élete legjobbját úszta. A médiát már tudja úgy kezelni, hogy ne szálljon el. Úgy köszöntem el tőle, hogy szervusz bajnok, mindent bele, mert saját magát már leküzdötte. Egy konok srác, aki elér mindent, amit eltervez. Most felértünk a jelenleg elérhető csúcsra, de még egy fok van a létrám, azt még meg kell lépni, az olimpiai bajnoki címért."