Leszólta húga olimpiai aranyát

TOPSHOTS Horizontal
Gold medallist Britain's Jason Kenny (R) poses next to Women's Omnium gold medallist and fiancee Britain's Laura Trott on the podium after the Men's Keirin finals track cycling event at the Velodrome during the Rio 2016 Olympic Games in Rio de Janeiro on August 16, 2016. / AFP PHOTO / Odd Andersen
Vágólapra másolva!
A legtöbb családtag boldogan és büszkén nyilatkozik olimpiai bajnok rokonáról, a pályakerékpárban két aranyat is nyerő Laura Trott testvére azonban igen fagyosan reagált a sikerekre.
Vágólapra másolva!

A pályakerékpáros Laura Trott egyéniben és csapatban is aranyat nyert Rióban, emiatt egész Nagy-Britannia ünnepli, ő ugyanis az első brit nő, aki összesen már négyszeres olimpiai bajnok. A Good Morning Britain című műsorban meg is szólaltatták a testvérét, Emmát, hogy kicsit többet tudjanak meg a sportoló gyerekkoráról. Emma Trott azonban meglehetősen hűvösen reagált a kérdésekre, egyes mondatai miatt pedig a legtöbb kommentelő egyszerűen féltékenynek és keserűnek nevezte, írja a Mirror.

Emma Trott például arra felvetésre, hogy hogyan reagált a család a győzelmekre, magáról kezdett el beszélni, miszerint

A műsorvezető arra is rákérdezett, hogy mennyire keményen dolgozott Laura az aranyakért, amire Emma csak azt mondta, hogy „nem dolgozott keményebben, mint a 24 legjobb sportoló, áldozatot pedig nemcsak az jelent, ha valaki nem megy el diszkóba, vagy a barátaival találkozni, hanem az is, amit a szüleik tettek értük".

Laura Trott és Jason Kenny Forrás: AFP/Odd Andersen

Testvére és Jason Kenny, egy másik brit olimpiai aranyérmes ismertségével kapcsolatban azt mondta, hogy szerinte néhány év múlva mindez semmivé foszlik, hamarosan újra csak „Jason és Laura" lesznek.

Emma Trott a Twitter-oldalán egyébként visszautasította a féltékenységgel kapcsolatos vádakat.