Miről beszélgetett Orbán ilyen komolyan Hosszúékkal Rióban?

Orbán Viktor; TUSUP, Shane; Hosszú Katinka rio 2016, olimpia 2016, Rio de Janeiro, Brazil, Brazília, XXXI. nyári olimpiai játék, női vízilabdatornáján, a harmadik helyért játszott Magyarország - Oroszország mérkőzésen
Rio de Janeiro, 2016. augusztus 19. Orbán Viktor miniszterelnök (b), Hosszú Katinka úszó (k) és férje, edzője, Shane Tusup (j) a riói nyári olimpia női vízilabdatornáján, a harmadik helyért játszott Magyarország - Oroszország mérkőzésen az Rio de Janeiró-i Olimpiai Uszodában 2016. augusztus 19-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök is kilátogatott a riói olimpiára, ahol a helyszínen tekintette meg a Magyarország–Oroszország női vízilabda bronzmeccset.
Vágólapra másolva!

Az uszodában volt a Rióban három arany- és egy ezüstérmet nyert Hosszú Katinka és férje, edzője, Shane Tusup. Az Origo helyszíni tudósítói szerint a miniszterelnök a meccs után a VIP-páholyból lesétált hozzájuk, és komoly arccal beszélgettek egyet.

Miről beszélgettek? Forrás: MTI/Illyés Tibor

A látogatás alkalmat adott arra, hogy Gyárfás Tamásnak, a FINA alelnökének és Fürjes Balázsnak, a Budapest 2024 olimpiai pályázati bizottság elnökének társaságában szót váltson Julio C. Maglione FINA-elnökkel, Paolo Barelli FINA-főtitkárral és Cornel Marculescu FINA-igazgatóval a 2017. évi budapesti FINA-világbajnokság előkészületeiről, valamint az olimpiai pályázatról.