A félmeztelen tongai zászlóvivő a záróünnepségre is készül valamivel

Horizontal OLYMPIC GAMES
Tonga's flagbearer Pita Nikolas Taufatofua leads his delegation during the opening ceremony of the Rio 2016 Olympic Games at the Maracana stadium in Rio de Janeiro on August 5, 2016. / AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
Vágólapra másolva!
A nyitóünnepségen meztelen felsőtesttel hódító Pita Taufatofua a záróünnepségen sem hagyja cserben újonnan szerzett rajongóit. 
Vágólapra másolva!

Az olimpia nyitóünnepségének vitán felül legnagyobb sztárja Pita Taufatofua, a tongai zászlóvivő volt, aki fűszoknyában, beolajozott meztelen felsőtesttel sétált végig az Olimpiai Stadionban, hazája zászlaját lobogtatva.

A 32 éves tekwondós pillanatok alatt sztár lett, olyannyira, hogy szombaton már az amerikai NBC tévécsatora forgatott vele, Taufatofua pedig elárulta, hogy a záróünnepségre is készül valamilyen meglepetéssel.

Jó sora van:

"Annyit mondhatok csak, hogy rövid lesz, úgyhogy senki ne csukja be a szemét egy pillanatra se, különben lemarad róla."

Hogy sportértéke is legyen a bejegyzésnek: Taufatofua riói szereplése a versenyek során már korántsem hozott ekkora sikert. A nehézsúlyúak első fordulójában rögtön a világ egyik legjobbjával, az iráni Szajjad Mardanival került össze és 16-1-es vereséget szenvedett.