Viccnek tartja az olimpiai szabályokat az orosz teniszsztár

tenisz, Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, 2021.07.24., Danyiil Medvegyev, Alexander Bublik
6604181 24.07.2021 Russian Olympic Committee's Daniil Medvedev returns to Kazakhstan's Alexander Bublik during their men's singles first round tennis match at the Tokyo 2020 Olympic Games at Ariake Tennis Park, in Tokyo, Japan. Vladimir Pesnya / Sputnik (Photo by Vladimir Pesnya / Sputnik / Sputnik via AFP)
Vágólapra másolva!
A hőség és a kétharmadára csökkentett pihenőidő is zavarja az orosz Danyiil Medvegyevet, a tokiói olimpia férfi tenisztornájának második kiemeltjét.
Vágólapra másolva!

- nyilatkozta az ausztrál nyílt bajnokság idei döntőse, aki első tokiói meccsén két szoros szettben búcsúztatta a kazah Alekszandr Bublikot.

Medvegyev nem hiszi, hogy változtatnának a kedvéért Forrás: Sputnik via AFP/Vladimir Pesnya

Medvegyev hozzátette, tűzött a nap és hihetetlen forróság volt a 12 óra után kezdődött mérkőzésen, ezért azt javasolta, hogy minden játéknap 18 órakor rajtoljon, mint néhány más versenyen, például Mexikóban.

"Ennyit tudtam tenni, bár nem hiszem, hogy a torna közben változtatnának, de ez az olimpia, ahol az érmekért küzdünk, és nem azért vagyunk itt, hogy siránkozzunk a hőség miatt"

- mondta.