Elek Gábor: Ettől több kell a folytatásban

Tokyo olympics Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, 2021.07.25, kézilabda, női, Franciaország, Magyarország
Hungary's coach Gabor Elek reacts on the sideline during the women's preliminary round group B handball match between Hungary and France of the Tokyo 2020 Olympic Games at the Yoyogi National Stadium in Tokyo on July 25, 2021. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP)
Vágólapra másolva!
A hősiesen küzdő magyar női kézilabda-válogatott 30-29-es vereséget szenvedett a legutóbbi nyári játékokon ezüstérmes francia csapattól a vasárnapi első csoportmérkőzésén a tokiói olimpián. A mérkőzést követően Elek Gábor szövetségi kapitány, és az öt gólig jutó Lukács Viktória értékelt. 
Vágólapra másolva!

„Vámos Petrával nagyon elégedett voltam. Bizonyos periódusokban jól működött a védekezés, igazi csapat voltunk. Nem voltam viszont elégedett az átlövők teljesítményével,nem tetszett a beállók teljesítménye sem. Védekezésben is voltak azért rossz pillantok, amikor lekéstünk a lövőkről.

Amikor sikerült gólokat szerezni, akkor azonnal kaptunk is. Ettől sem voltam boldog. Ahogy attól sem, hogy alig tudtunk kipattanót összeszedni. Ettől több kell a folytatásban"

– árulta el Elek Gábor az M4 Sport kamerája előtt.

Elek Gábor nem mindennel volt elégedett Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Lukács Viktória szerint a vereség ellenére sem lehetünk teljesen csalódottak.

„Most mindenki csalódott. Viszont nagyon jó csapattól kaptunk ki, így

Hallottuk, hogy nagyon hideg van a csarnokban a légkondicionáló miatt, ez így is van, de ehhez is hozzá kell szokni" – mondta a szélső, aki hozzátette, hogy a mérkőzése lőtt volt benne egy kis drukk, de ezért dolgozta egész pályafutásuk során, hogy ide eljussanak. Azt is elmondta, hogy jó kis csapatunk van, és tovább tudunk jutni a csoportból.

Elek Gábor szövetségi kapitány együttese legközelebb kedden lép pályára Brazília legjobbjai ellen.