Társoldalunk:

Keszthelyi Rita: Fantasztikus érzés, hogy megszereztük Amerika skalpját

2021.07.28. 08:41

A magyar válogatott második csoportmeccsén elképesztő bravúrt végrehajtva 10-9-re legyőzte a kétszeres címvédő amerikai csapatot a tokiói olimpia női vízilabdatornájának szerdai játéknapján. A meccs után Keszthelyi Rita nagyon boldogan értékelt.

A magyar női vízilabda-válogatott kapitánya szerint igazi csapatként győzték le az Egyesült Államokat, amely nagy lökést adhat a folytatásra.

Keszthelyi Rita nagyon boldog volt az USA legyőzése utánForrás: MTI/Kovács Tamás

„Fantasztikus érzés, hogy sikerült nyerni. Főleg, hogy annak az USA-nak a skalpját sikerült megszerezni, amely évek óta nem kapott ki. Miután döntetlent játszottunk az oroszokkal, azt beszéltük, hogy nyerni akarunk. Mindenki beletett mindent, amit tudott. Látható volt, hogy a bőrünkön szívtuk a levegőt. Alda (Magyari Alda) fantasztikusan védett, jól védekeztünk. Akkor fog valamit érni ez a siker, ha Japán és Kína ellen is nyerünk, csoportelsők leszünk, és a keresztbejátszásnál a következő feladatot is megoldjuk. Fontos, hogy amit most felépítettünk, azt ne adjuk alább. Ezt a sikert az olaszok elleni olimpia kvalifikációs meccs elé helyezném, mivel az USA-t egyszer vertük meg az én pályafutásom alatt. Nagy lehetőséget harcoltunk ki, élni kell vele" - mondta Keszthelyi Rita az M4 Sport kamerája előtt.