Társoldalunk:

A magyar női pólóválogatott kapusa földöntúli boldogságot érzett az amerikaiak legyőzése után

2021.07.28. 08:48

A magyar női vízilabda-válogatott óriási szenzációt okozott azzal, hogy 10-9-re legyőzte a címvédő, a végső győzelemre is esélyes Egyesült Államok csapatát. A fantasztikus győzelem után a magyar együttes kapusa, Magyari Alda elmondta, hogy a meccs után földöntúli boldogságot érzett és elképesztő csapatmunkának tartja a világraszóló sikert.

Az amerikaiak elleni meccsen extra teljesítményt nyújtó 20 éves kapus a győzelem után rendkívül boldogan nyilatkozott az M4 Sportnak.

Megmondom őszintén, hogy a leggyönyörűbb érzés fogott el. Némelyik védésnél én is csak kapkodtam a fejem. Itt vagyunk az olimpián és legyőztük az USA-t, ez elképesztő. Igazi csapatmunka volt" - mondta boldogan a fantasztikusan védő fiatal kapus.

"Az volt a lényeg, hogy nyerjük meg az utolsó negyedet, és ez jól sikerült. A lányok elöl megtettek mindent, elképesztő gólokat lőttünk. A védekezésünk nagyon stabil volt, ha ez később is így lesz, akkor nem lesz gond" - tette hozzá Magyari Alda.

Magyari Alda fantasztikusan védett az amerikai csapat ellenForrás: 2021 Getty Images/2021 Getty Images/Al Bello

Az olimpián 2012 óta veretlen amerikai csapatot legyőző magyar válogatott kapusa szerint ez a győzelem óriási önbizalmat adhat a csapatnak, de még nem tekinthet túlzottan előre.

Nagy önbizalmat ad ez a győzelem, de nem léphetünk előre, még lesz egy Kína elleni meccs, lépésről lépésre kell haladnunk. Természetesen az éremszerzés a cél" - zárta gondolatait a 20 éves kapus.