Hosszú Katinka: Nagyon bosszant, hogy ez így sikerült

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, Hosszú Katinka, úszás, 200 méter vegyes döntő, 2021.07.28.
Hungary's Katinka Hosszu reacts after competing in the final of the women's 200m individual medley swimming event during the Tokyo 2020 Olympic Games at the Tokyo Aquatics Centre in Tokyo on July 28, 2021. (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP)
Vágólapra másolva!
A női 200 méteres vegyesúszás döntőjében Hosszú Katinkának nem sikerült a címvédés, a háromszoros olimpiai bajnok úszó a hetedik helyen ért célba. A 32 éves sportolónak nincs oka szégyenkeznie az eredmény miatt, de csalódottan nyilatkozott a finálé után.
Vágólapra másolva!

A háromszoros olimpiai bajnok úszó számára nem az elvárásainak megfelelően alakult a női 200 méteres vegyesúszás döntője, amelyen végül hetedikként ért célba. A finálé után némileg csalódottan nyilatkozott az M4 Sportnak, és kereste a szavakat.

értékelt Hosszú Katinka.

Hosszú Katinka csalódott volt a 200 méter vegyes döntője után Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

"Tegnap görcsösen úsztam, ma próbáltam lazábban. Így se volt jó, és úgy se. Mindent kiadtam magamból. Bosszantó, hogy 2:08.5 elég volt az aranyhoz" - tette hozzá.

A magyar úszó elmondta, hogy ettől az eredménytől függetlenül 200 méter háton is indulni fog, csütörtökön medencébe ugrik a szám előfutamában.