Tomori Zsuzsanna: Örülök, hogy a továbbjutás esélyét életben tudtuk tartani

BORDÁS Réka; DANYI Gábor; TOMORI Zsuzsanna
Tokió, 2021. július 31. Bordás Réka (elöl, b) és a Tomori Zsuzsanna kezet fog, a háttérben Danyi Gábor edző (b) a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia női kézilabda-bajnokságának B csoportjában játszott Magyarország – Spanyolország mérkőzésen a Jojogi Nemzeti Sportcsarnokban 2021. július 31-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A magyar női kézicsapat megszerezte első két pontját az olimpián, miután 29-25-re megverte a spanyolokat a negyedik csoportmeccsén. Ezzel még élnek a továbbjutás reményei a válogatottnál, ehhez az utolsó körben a svédeket kellene majd legyőzni.
Vágólapra másolva!

„Jól kezdtük el végre a meccset, tudtunk labdákat szerezni, szabálytalankodni, amiket beszéltünk, minden bejött. Úgy éreztem egy kicsit, mintha fel is szabadultunk volna, nem féltünk attól, hogy két percet kapunk és hibázunk.

Örülök neki, hogy ami kicsi sansz még van a továbbjutásra, azt életben is tudtuk tartani.

Bíró Blanka hozott bravúrokat a kapuban, ez így kell, hogy kinézzen, és ennek én nagyon örülök. Nagyon bízom benne, hogy holnapután is tudunk a svédek ellen nyerni, és lesz egy kis szerencsénk és tovább tudunk jutni" – mondta a csapat egyik legjobbja, Tomori Zsuzsanna a lefújást követően.