Fontos bejelentést tett a tornasport szupersztárja, Simone Biles

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, 2021.07.25., Simone Biles
(FILES) In this file photo taken on July 25, 2021 USA's Simone Biles reacts after competing in the artistic gymnastics vault event of the women's qualification during the Tokyo 2020 Olympic Games at the Ariake Gymnastics Centre in Tokyo. - Simone Biles withdrew from Olympics all-around gymnastics on July 28, 2021. (Photo by Lionel BONAVENTURE / AFP)
Vágólapra másolva!
A tokiói olimpia egyik legjobban várt versenyzője az amerikai tornászsztár, Simone Biles volt, aki még a csapatverseny közben mindenkit meglepve visszalépett a további szerepléstől. Akkor a Team USA ezüstérmet szerzett nélküle a fináléban, azóta pedig folyamatosan visszamondta mentális problémákra hivatkozva a négyszeres olimpiai bajnok a további számokban való indulását.
Vágólapra másolva!

Mikor már mindenki azt gondolta, hogy az ötkarikás játékok Biles további szereplése nélkül érnek véget, akkor jött a bejelentés a Team USA-től hétfőn, hogy a 24 éves klasszis is ott lesz a gerendán, a szer keddi döntőjén. Ez a szám zárja egyébként a női küzdelmeket a tokiói tornászversenyeken.