Társoldalunk:

Az olimpiai bajnok Lőrincz Tamás üzent a döntő előtt a testvérének

2021.08.04. 11:36

Lőrincz Tamás olimpiai bajnok lett a kötöttfogású birkózók 77 kilogrammos kategóriájában a tokiói játékokon, miután a keddi döntőben 2-1-re legyőzte a kirgiz Akzsol Mahmudovot. Testvére után Lőrincz Viktor is döntőbe jutott a tokiói olimpia birkózóversenyén, mivel legyőzte Mohamed Metwallyt a kötöttfogásúak 87 kilogrammos kategóriájának elődöntőjében. A döntő előtt üzent a testvérének Lőrincz Tamás.

„Keresem a szavakat, annyi minden kavarog a fejemben, ez most tényleg megtörtént velem?! Köszönöm, hogy ennyien írtatok gratuláltatok, és köszönöm mindazoknak, akik hittek bennem és segítették az utamat, hogy 'jó sokára', de a végén OLIMPIAI BAJNOK legyek. Hajrá Lőrincz Viktor, még egy meccs" – írta a közösségi oldalán Lőrincz Tamás.

Lőrincz Viktor a döntőben az ukrán Zsan Belenyukkal mérkőzik magyar idő szerint szerda 13.15-kor. A kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok Belenyuk az elődöntőben 7-1-re győzte le a horvát Ivan Hukleket. Lőrincz a 2019-es nur-szultáni vb fináléjában 2-1-re kikapott Belenyuktól.