Elkészült és nagyon szép lett a brit olimpiai bajnok kötött kardigánja - kép

Horizontal KNITTING OFFBEAT-DOCUMENTATION OLYMPIC GAMES SUMMER OLYMPIC GAMES PROTECTIVE MASK STAND GRANDSTAND SEATED
British diver Thomas Daley sits with his knitting as he watches divers in the preliminary round of the men's 3m springboard diving event during the Tokyo 2020 Olympic Games at the Tokyo Aquatics Centre in Tokyo on August 2, 2021. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Elkészült a 10 méteres szinkron toronyugrás tokiói olimpiai bajnokának, Tom Daley-nek a játékok alatt szorgosan kötögetett kardigánja.
Vágólapra másolva!

A brit sportoló az Instagram oldalán mutatta be a fehér kardigánt, amelyet a játékok különféle eseményeinek megtekintése közben a lelátón kötött. A ruhadarabon hátán az olimpiai ötkarika és a brit olimpiai csapat emblémája, míg az elején Tokió neve szerepel japán írásjelekkel.

Mint azt a kép mellé írta, szeretett volna valamilyen maradandó emléket hazavinni Tokióból - persze már az aranyérmén túl, tehetjük hozzá.

Daley a koronavírus-járvány miatt elrendelt lezárások alatt kezdett el kötni, horgolni és varrni, mint mondta, jóformán csak ennek köszönheti, hogy nem őrült bele a bezártságba.

A sportoló különleges hobbija sokaknak tetszik, hiszen a játékok előtti 100 ezres követőtábor az elmúlt hetekben egymillió fölé kúszott.